Måndag

Måndagar brukar vara så jobbiga, denna måndagen är dock annorlunda. Varför?
Vi går bara i skolan två dagar denna veckan (idag och imorgon) eftersom........ THANKSGIVING!
Ni förstår inte hur taggad jag är på att få äta mat, mat och ännu mer mat! 
På torsdag har vi lite av ett öppet hus för alla som inte har någonstans att gå för firandet. Än så länge ser det ut som några vänner till familjen kommer, tror också att en av familjerna från kyrkan kommer. 
På fredag kommer vi åka drygt tre timmar norrut till min vmammas familj. Själva thanksgiving-firandet där kommer ske på lördag och tror att vi åker tillbaka på söndag.
 
Min måndag är alltså rätt bra, då jag enbart har mat på hjärnan haha! Lovar att jag ska ta bilder på all mat, för både mitt eget och ert nöje 
Bye 👋

Måste erkänna...

...att det är mega tråkigt att blogga.
Yes, I said it. Förstår helt älrigt inte hur vissa människor kan jobba med det?
Det är nog den största anledningen till varför det så ofta ekar tomt här, men tror att jag kommer ångra mig om jag inte har något att kolla tillbaka på när jag är hemma i Sverige igen så ska försöka hålla ut.
 
Jag är lagom nöjd med mitt nya schema, då jag hade fem riktigt bra lärare (och en halv bra) innan är det lite svårt att vänja sig vid fem stycken nya som är medelmåttiga. Utöver det går det bra och jag är tacksam över att ha träffat nya härliga människor.
En av mina nya klasser är photography och det är nog den bästa. Förra veckan "lärde vi känna" kamerorna vi använder och denna veckan fick vi två lektioner på oss att fotografera. Tycker det är så kul att äntligen lära mig hur man fotograferar "rätt". Har alltid tyckt att det har varit kul men jag har varit rätt dålig på att få till bra bilder, så hoppas att jag i slutet av detta quarter har blivit bättre!
 
Kom precis hem från skolans fall musical Once Upon A Mattress, en tolkning av prinsessan på ärten. Jisses vad bra den var och de var så sjukt duktiga! Nu sitter vi och kollar på CMA, så underbart att min vfamilj älskar country music <3
 
Ha det! 

Fail

Insåg precis att homecoming bilderna från ett par veckor sedan är sämst kvalitet, ska inte blogga från mobilen nästa gång jag lägger upp bilder helt enkelt!
 
Skolveckan bestod av prov (finals), filmer och veteraner på besök i fredags (Veterans Day är på tisdag). Vi hade early release i fredags också, så vi slutade två timmar tidigare än vanligt, alltså kl 1. Jag, Elena och Ana åkte direkt till Burnsville Mall där jag fyndade en ny vinterjacka-ish för 60 dollar, älskar rea <3
Imorgon är vi lediga och på tisdag börjar 2nd Quarter, mitt schema för de kommande månaderna ser ut såhär:
Engelska, Historia, Matte och Environmental Science är årslånga kurser, ska dock byta ut den sistnämnda i 3rd and 4th Quarter. Fotografering är en valbar kurs för enbart ett Quarter (man kan välja fortsättningskurser också) och Open Period är pluggtid ungefär.
Jag har samma lunch som 1st Quarter men känner dock ingen som har den lunchen nu, så jag kommer behöva lämna min comfort zone och fråga några som verkar trevliga om jag får sitta med dem... hoppas jag överlever... skojar, det kommer säkert gå kalas :)
 
Jag återkommer nästa helg, om inte innan dess. Ha en bra vecka alles!
Puss och Kram