Bilder Från The Homecoming Dance

Planen förra lördagen var att jag och Ana skulle åka till Elena, äta, göra iordning oss, ta bilder ute i det fina vädret och sedan åka vidare till skolan halv 9. Elena's vsyster Alison var jättesöt och hjälpte både mig och Elena med hår och Elena fick även hjälp med sin make-up. Då vi tog lite längre tid på oss än vi trodde var det mörkt ute när vi var redo för att ta bilder så vi tog bilderna inne istället, vilket vi uppskattade då det var kallt ute. Vi hade fett roligt så även det tog lite längre tid, så vi kom inte till skolan och själva dansen förrän närmare halv 10. 

De hade tagit bort alla bord och stolar i cafeteria-delen och där var dansgolvet. Vi befarade att det skulle vara stelt och att enbart få människor skulle dansa, men ack så fel vi hade! Dansgolvet var fullt och vi hade fruktansvärt roligt tillsammans med ett gäng juniors. Dansen slutade kl 11 och jag blev upphämtad av Mark and Terry (mina vföräldrar).
 
 
Ana and I, waiting for Elena to get done
 
 
I love this crazy trio!
 
"Hug the ghost!" Gotta live Elena's host mom 😂
 
But first, let me take a selfie
Every dance needs a bathroom selfie

Homecoming/Spirit week

Den gångna veckan har varit riktigt kul och så annorlunda, då jag som svensk inte är van vid all schoolspirit. Spirit week är veckan inför the Homecoming Game då alla (eller de flesta iaf) klär sig efter dagens tema för att visa support för skolan och laget.Måndag: Get up and go -day, kom som du vaknarTisdag: Tie dye -day, klä dig i tie dye kläderOnsdag: America day, rött blått och vittTorsdag: Dress your best -day, klä upp digFredag (game day): LAKER DAY, skolans färger som gäller, alltså blått och guld Ana (Brasilien) and I got up and went with our sweatpants Elena (Tyskland) and I dressed our best, and ofc that's the day we go outside during Environmental Science... Thanks Mr. Borell haha Showing our school spirit GO LAKERS! (Notera filtarna och mössorna, det börjar bli kallt här nu)Vissa gick mer in för det än andra, men överlag har det varit en rolig och spännande vecka!Fredag var alltså the day of the Homecoming Game, vilket vi vann stort med 60-7 🎉Idag, lördag, är det dags för the Homecoming Dance. Klockan fem ska jag vara hos Elena så ska vi göra iordning oss tillsammans, äta något gott antingen hemma hos henne eller ute någonstans och klockan åtta börjar dansen. Bilder från ikväll kommer förhoppningsvis upp imorgon :)

Six Flags!

Dag numero trois: Six Flags, NJ
Temperaturen var uppe i 30 grader, om inte mer, det var inte mycket vind och vi drog oss till skuggan så fort vi fick syn på en. Bortsett från detta hade vi en sjukt skoj dag med massa berg- och dalbanor, karuseller och mat, massa mat haha!
Som sagt, vi hade nog njutit mer av dagen om det hade varit 5-10 grader svalare, men man ska ju inte klaga.
 
Vänster bakifrån: (känner mig så hemsk som inte kommer ihåg hennes namn) -Danmark, Laerke -Danmark, Helene -Norge, Kjersti -Norge, New Yorker (jättetrevlig kvinna!) och jag i den första och helt galna berg- och dalbanan. Den åkte rakt fram i 200 km/h och upp i ett uppochnervänt U, man hann inte ens tänka så fort gick det.