It might seem crazy what I'm about to say

~Because I'm HAPPY~
Källan till min glädje? JAG HAR FÅTT MIN PLACERING!!

Vaknade, slöade, gick och åt frukost. Då såg jag att jag hade ett missat samtal från Explorius, någon minut senare fick jag även ett röstmeddelande om att jag skulle ringa tillbaka så fort jag hörde meddelandet. Jag ringde, med förhoppningen om bra nyheter men samtidigt medveten om att det också kunde handla om några papper eller liknande. Men min magkänsla hade rätt och Sofia berättade att jag har fått en familj i Prior Lake, Minnesota!!
Jag försökte lyssna till alla detaljer men eftersom jag bor på landet hade jag inte superbra teckning och jag var lite för chockad för att kunna koncentrera mig haha. Grät även en liten skvätt när jag hade lagt på luren, tårar av glädje såklart!

Jag ska i alla fall spendera mitt utbytesår i Prior Lake tillsammans med en värdmamma, värdpappa och en värdsyster på 19 år. De har även två döttrar till som är lite äldre och inte bor hemma. Det står även i placeringsdokumentet att de har hund! :)
Prior Lake har ca 20 000 invånare och ligger drygt 3 mil söder om Minneapolis (den största staden i Minnesota).
 
Skolan jag kommer gå på heter Prior Lake High School och har, enligt Wikipedia, 2 250 elever. Det är alltså en stor skola med många aktiviteter och sporter.
De skulle återkomma med avresedatum, då skolstarten är den 8 september tänker jag att jag troligtvis kommer få bege mig i slutet av augusti.
 
 
Det är ungefär allt jag har att dela med mig av än så länge, ska kontakta familjen nu och sen får vi se vad jag har att återkomma med! :)
 
1 Clara :

skriven

Skolan ser fin ut! Blir det uniform?

Svar: Nope, men det är lite regler som ska följas. Inte för barklätt osv... :)
Elin Wisth

Kommentera här: